Viziunea Enagic

 
There are no translations available.

“Baza vitalitatii si a vietii lungi este apa.”

“Enagic a sarbatorit a 36-a aniversare anul trecut in iunie in calitate de producator specializat de inalta calitate in sistemul de generare a apei ionizate. In momentul de fata angajamentul companiei Enagic este de a realiza o revolutie in materie de sanatate adevarata in forma de sanatate fizica, economica si sanatate mintala- sustinuta de mii de oamnei din intreaga lume.

Corpul uman este este compus din 70% apa. Nu este o exagerare sa spunem ca “baza vitalitatii si a vietii lungi este apa”. Enagic ofera o apa sigura care poate fi utilizata cu incredere pentru beneficii ale sanatatii cum ar fi frumusete sau pentru gatit si salubritate.

Enagic este un sistem integrat de dezvoltare, productie, vanzare si service a tehnologiei ionizarii alcaline. In prezent, ca societate continua sa evalueze, o tema majora a companiei fiind utilizarea activa a “Kangen” si de apa acida in lupta impotriva imbatranirii.

Asa cum informatia tehnologiei continua sa evalueze am intrat in era “marketingului tehnologiei umane” . “Vitalitatea pietei acum depinde de o fuziune de inalta tehnologie si de relatia personala dintre fiintele umane. Enagic are o retea internationala de birouri si numerosi distribuitori din intreaga lume pentru a raspandi cuvantul “apa si sanatate” in timp ce construim o companie globala cu operatiuni in intreaga lume.”

Hironari Oshiro

Presedinte & CEO Enagic USA, Inc

  • Certificate si premii

Contacteaza-ne !