Anespa

 
There are no translations available.

Anespa îndepărtează clorul din apa de baie. Sistemul de cartuș dublu conține ingrediente terapeutice, care au un efect relaxant de izvor fierbinte. Apa este defalcată în mai mici grupuri, ceea ce face ca apa curată să fie absorbită mai ușor de corpul tau.

ANESPA contine o mixtura de ingrediente naturale, care te face sa te simti ca intr-un izvor fierbinte de minerale unde apa este usor alcalina si te simti foarte relaxant! O piatră care conține minerale luate direct din Futamata Radium în Hokkaido, Japonia. Această piatră da aceleași efecte dăunătoare și relaxantă de un izvor fierbinte.

TUF - O piatră care conține minerale luate direct din Futamata Radium în Hokkaido, Japonia. Această piatră de apă are acelasi efect de miros și relaxant de un izvor fierbinte.

MIC - Piatra ce genereaza usor apa alcalina, care este buna pentru pielea ta.

Vezi Prezentare Video

 

Specificatii tehnice

Nume model / serie Anespa / ANSP-01
Conectare la sursa de apă Conector de alimentare cu apă închisă
Tensiune de alimentare N / A
Consum energetic N / A
Sistem Activator de apă minerală ionică
Rata producției (L / min) 2.6-4.0
Nivele de selecție a apei N / A
Capacitatea de electroliză (utilizare continuă) N / A
Metoda de curatare a celulelor N / A
Presiunea și calitatea apei  
Solutia de imbunatatire a electrolizei N / N
Sitem de reumplere performant N / A
protectie Limitator de apă
Materiale electrozi N / A
Plăci de electrozi 0

ANESPA conține un amestec de ingrediente naturale și minerale naturale, care fac ca apa să fie ușor alcalină și foarte relaxantă!

 

tufa

O piatră minerală luată direct de la izvorul termic Futamata Radium Hot din Hokkaido, Japonia. Această piatră dă apă același efect blând și relaxant al unui izvor fierbinte.

MIC piatră

Generează apă activă ușor alcalină, care este bună pentru piele.

Piatra de putere

Generează puternice ioni negativi.

 

Anespa

1. Cartuș de purificare a apei

Prima sarcină este filtrarea componentelor nocive ale apei: clor, trihalometani, fenoli, sedimente, miros, gust, deșeuri organice și bacterii de toate felurile.

Filtrele de apă Enagic realizează acest lucru prin utilizarea unui filtru de carbon activat cu mai multe etape care conține carbon activ granular antibacterian și sulfit de calciu.

2. Magnet de neodim

Acest magnet de înaltă calitate poate descompune moleculele de apă în grupuri mai mici pentru a activa apa și a schimba apa până la apă ușor stimulată. În același timp, ajută apa să absoarbă mai bine mineralele.

3. Cartuș ceramic

Cartușul are un strat de umplutură ceramică. Stratul de umplere din ceramică este de aproximativ 3 ori mai gros decât alte produse de pe piață. Bilele ceramice din ambele Futumata Radium Hot spring și Chikutan sunt umplute confortabil într-un singur cartuș.

4. Apă relaxantă

ANESPA creează un flux abundent de apă fierbinte; 15 litri pe minut (~ 4 galoane / minut). Capul de duș masaj adaugă efectul de relaxare.

 

  • Certificate si premii

Contacteaza-ne !