Mediu

 
There are no translations available.

Mediu inconjurator

Fara protectia mediului nu poate obtine o viata sanatoasa, confortabila pentru oameni. Prin urmare, este esențial să fim conștienți în ceea ce privește mediul și să contribuim la conservarea acestuia. Din acest motiv, Grupul Enagic a adoptat o filosofie de management "adevarata sanatate a lumii", prin care oferim produse care contribuie la "sanatatea oamenilor" si "Imbunatatirea mediului la nivel global".

În calitatea de membru al societății civile, lucrăm neîncetat la "respectarea" și "îmbunătățirea calității", ținând cont de necesitățile mediului și de siguranța generației următoare.

Orientările pentru mediu și măsurile de siguranță care se aplică tuturor departamentelor noastre sunt după cum urmează:

1. lucram pentru dezvoltarea, producerea și furnizarea de produse care să exercite o influență favorabilă asupra sănătății oamenilor și să reducă sarcina mediului

2. lucram pentru asigurarea materialelor cu o sarcină de mediu scăzută

3. lucram pentru reducerea, refolosirea și reciclarea deșeurilor

4. lucram pentru conservarea resurselor naturale și pentru obținerea eficienței de economisire a energiei pentru o prevenire a incalzirii globale.

5. Noi toți - fiecare angajat și conducere - respectăm normele internaționale, regulile și standardele privind mediul înconjurător și siguranța.

6. Oferim cursuri de aprofundare a angajatilor nostri, ridicam constientizarea problemelor mediului inconjurator si sigurantei, prin care accidentele legate de mediu si munca pot fi prevenite.

7. Noi cautam in permanenta imbunatatiri, stabilim scopurile si obiectivele mediului in care rapoartele obisnuite sunt livrate.

Cerem serios ca toți angajații și partenerii noștri să înțeleagă și să sprijine orientările de mai sus, pe care între timp, le facem disponibile publicului.

Hironari Ohshiro, CEO

  • Certificate si premii

Contacteaza-ne !