Informatii suplimentare

 
There are no translations available.

ORP-ul (potentialul de oxido-reducere) este cu 40% mai mare la un ionizator format din 7 placi, decât la unul din 5 placi si durata de functionare se mareste cu aproximativ 30%. La acest dispozitiv durata medie de functionare este de 20 de ani si este foarte important ca dispozitivul SD -501 dispune de 7 placi si nu de 3-5 cum au copiile facute în China sau Taiwan.

La aparatul SD-501 celulele electronice sunt formate din 7 electrozi de titan cufundati in baie de platina grad medical. Apa Kangen produsa aici este bogata în ioni de OH- si ioni pozitivi (ca de exemplu calciu sau natriu), care se formeaza datorita electrolizei.. Apa contine si electroni de hidrogen activ. În acest caz este foarte important ca ionizarea se face la 230 Watt, cei ce au copiat o fac numai la 80 Watt.

Apa super alcalina Kangen si cea puternic acida se creaza simultan si acestea sunt produse doar la acest aparat. Pentru ca apa expusa electrolizei sa aiba un pH între 2,5-11,5se foloseste o solutie salina de accelerare a electrolizei. Acesta este un lichid care se poate procura la un pret de numai 2 Euro. În acelasi timp curg cele 2 tipuri de apa. Asta înseamna ca, printr-o încarcare cu solutie salina se pot obtine 30 litri de apa super acida(Ph2,5) si 120 de litri de apa super alcalina (Ph11,5) cu numai 2 Euro.Importand de stiut este ca acest supliment de accelerare se foloseste numai la obtinerea apei super alcaline si a apei super acide, pentru celelalte tipuri de apa nu se foloseste.

Aceasta tehnologie de accelerare, ce face posibila obtinerea acestor doua tipuri de apa, se gaseste numai la dispozitivele de fabricatie Enagic si este brevetata! Aparatul este prevazut cu un panou si este foarte usor de folosit; prin panoul respectiv se poate fixa tipul de apa pe care dorim sa-l obtinem. Aparatul nu trebuie sa fie deconectat, deoarece prin deschiderea sau închiderea robinetului de apa se cupleaza sau decupleaza automat electroliza.

Alegerea tipului dorit de apa se face cu multa usurinta. Monitorul LCD si semnalul sonor cu o voce în engleza sau alte 7 limbi straine( pentru Leveluk K8), semnaleaza care dintre cele 5 tipuri de apa tocmai se produce.

  • Apa Kangen (Kangen Water) pH 8.5, 9.0 sau 9.5
  • Apa acida (Beauty Water) pH 6.0
  • Apa pura (Clean Water) pH 7.0
  • Apa super acida (Strong Acidic Water) pH 2.5
  • Apa super alcalina Kangen (concomitent cu aceea super acida) pH 11,5

Deci aparatul se poate folosi cu mare usurinta. Apasati butonul „apa super acida”, si atunci începe sa curga pe conducta gri de plastic. Concomitent curge pe si apa super alcalina pe conducta flexibila alba. Apasati butonul apa Kangen, si apa Kangen v-a începe sa curga pe conducta alba flexibila.Prin filtrul continut de aparat pote sa curga 13 000 litri de apa dupa care este necesara schimbarea lui.

Chiar si la schimbarea filtrului veti auzi sesizarea sonora prin intermediul unui afisaz „Change Filter” în limba engleza, care va va anunta necesitatea schimbarii. Daca consumati zilnic cam 40 litri, atunci un filtru îl puteti folosi cam un an (durata acestuia depinzând de cantitatea de apa folosita). Panoul LCD si vocea aparatului va va informa despre necesitatea schimbarii filtrului. Acest filtru cu mai multe straturi este foarte eficient la înlaturarea substantelor danuatoare ca de exemplu a clorului, prafului, impuritatilor, metalelor grele, astfel ca, dupa îndepartarea acestora ramân numai substantele folositoare.Prin cumpararea aparatului SD-501 dumneavoasta în felul acesta veti cumpara un aparat profesionist de purificare a apei prin intermediul caruia veti bea numai apa sanatoasa si veti avea apa si pentru întretinere. Pretul la înlocuirea filtrului este de 80 Euro + TVA.

Costul apei Kangen este cam de 0,30 bani pe litru, din care 0,10 bani costul însasi al apei si 0,20 bani costul filtrului corespunzator unui litru de apa si a curentului electric folosit. E usor de comparat cu pretul altor ape minerale sau plate folosite care sunt nesanatoase.

Consumarea apei Kangen

Pentru obtinerea unor rezultate rapide si de durata va recomandam urmatoarele:

  • În primele 2 saptamâni sa consumati minim 2 litri/zi cu valoarea pH-ului de 8.5
  • În urmatoarele 2-3 saptamâni consumati minim 2 litri/zi cu ph-ul 9,0
  • Dupa aceea sa continuati cu minim 2 litri/ zi cu pH-ul 9,5
  • În prima luna este interzisa folosirea bauturilor acide, alcoolul sau ape cu diferite gusturi; prin aceasta se face referire si la apa minerala sau apa plata. Cu jumatate de ora înainte de masa se recomanda sa beti un pahar de apa Kangen, iar dupa masa cam jumatate de ora sa nu bem apa alcalina Kangen, pentru ca acidul gastric sa poata sa lucreze la digerarea mâncarii. La consumarea de medicamente nu se recomanda apa Kangen, deoarece, substanta activa a acestora s-ar absorbi mai repede decât a fost calculat la prepararea medicamentelor. Vitaminele, surplusurile nutritionale, sa se consume doar cu apa Kangen, deoarece grabeste absorbtia care în plus devine mai completa.

Rezumat

Prin consumarea apei Kangen sanatatea noastra silueta, greutatea corpului, si pastrarea sanatatii se poate face fara a avea nevoie de o dieta severa.OPR-ul ridicat (capcitatea de antioxidare), alcalinitatea, microgruparea apei si faptul ca in Japonia este atestat ca aparat medical, este foarte recomandat în mod deosebit celor ce sufera de boli cronice sau celor care sufera de probleme de sanatate grave.

Starea lor se va putea îndrepta rapid si semnificativ.

Dintre toate apele ionizate si alcaline, cea mai eficienta ca si antioxidant este apa Kangen.

Garantie: 5 ani*

*Nota: Acesta este singurul aparat de pe întreg globul pentru care se asigura garantie fara nici o restrictie. Pentru aparaturi similare se asigura doar intr-e 1-3 ani garantii limitate. Daca totusi se ofera garantie pentru 5 ani, aceasta este foarte restrictionata. În cazul modelului SD -501 nu exista o limitare a cantitatii sau calitatii apei, garantia va fi aceasi (la folosirea pentru uz casnic, industrial sau în spitale). De valabilitatea garantiei se ocupa furnizorii din România.

Continutul ORP (antioxidant): -800 - + 1200

Marimea pH-ul: 2,5 – 11,5

Numarul camerelor de ionizare: 7 bucati ( marimea: 4,7 * 7,0”)

Suprafata ionizanta. 1500 cm2, care este cea mai buna dintre tot ceea ce poate gasi pâna în prezent.

Adeverinta de aparatura medicala: Ministerul Sanatatii si Asigurarii Sociale din Japonia a înregistrat aparatul în registru cu numarul 21600BZZ00376000 ca si aparatura medicala. Alte aparate nu pot fi înregistrate ca si aparate medicale, deoarece nu corespunde acestor cerinte din punct de vedere al calitatii materialelor folosite. Aici ne referim la materialul plastic antibacterian, platina, titan, corespunzatoare parametrilor medicali si aparatura inoxidabila, fiind tot de calitate medicala.

  • Certificate si premii

Contacteaza-ne !