Viziunea adevaratei sanatati Apa Kangen

 
There are no translations available.

img-1

Cu o lunga istorie in furnizarea produselor de cea mai buna calitate si servicii superioare clientilor Enagic poate ajuta sa va îmbunatatiti sanatatea: fizic, mental, şi financiar.

APA KANGEN NEUTRALIZEAZĂ RADICALII LIBERI!

Toţi am auzit de termenul „radicali liberi” şi „antioxidant”, dar oare ştiţi ce înseamnă de fapt? Radicalii liberi sunt molecule de oxigen instabile, care cauzează în corpul nostru oxidaţie, accelerând astfel procesul de îmbătrânire. Înmulţirea radicalilor liberi este cauzată de modul de viaţă accelerată pe care îl ducem. Alimentele pe care le consumăm zi de zi contribuie la creşterea numărului de radicali liberi. Ca să ilustrăm efectul radicalilor liberi, gândiţi-vă la un măr feliat. Cum oxigenul din aer intră în contact cu suprafaţa mărului feliat, acesta devine maro. Acelaşi efect se poate observa şi când lăsăm o bucată de metal în aer liber, după un timp acesta începe să se ruginească. Această coroziune este oxidarea, şi exact acesta este ceea ce se petrece fără încetare în corpul dumneavoastră, chiar şi în clipa de faţă. Apa Kangen ajută la încetinirea semnificativă a procesului de oxidare.

Apa Kangen este un antioxidant extrem de eficient! Apa Kangen joacă un rol important în menţinerea unei sănătăţi optime, datorită capacităţii sale de a neurtaliza radicalii liberi. Consumul apei încetineşte procesul de îmbătrânire, astfel consumul regulat este cel mai bun lucru care se poate face pentru menţinerea tinereţii. Nici o altă metodă, terapie nu se poate compara cu avantajul antioxidant al apei Kangen. Nu există nici o altă metodă, care să fie atât de avantajoasă.Acest lucru e ceea ce n-am ştiut până acum! E timpul să aflaţi şi dumneavoastră.

APA KANGEN MENŢINE CORPUL ALCALIN!

De ce este asa de important sa mentinem corpul alcalin? Pentru a pastra starea de sanatate optima, corpul nostru trebuie sa-si mentina balanta acid-baza. Corpul omenesc are sisteme complexe pentru mentinerea acestei balante acid/baza, totusi prin stres, datorita consumului alimentelor rafinate si prelucrate, consumului bauturilor acidulate (sucuri cu zahar, apa minerala carbogazoasa, suc de fructe) corpul este incapabil sa mentina acest echilibru si atunci apare acidoza. Deshidratarea apare când consumam prea putine lichide. Consumul unei cantitati insuficiente de apa va duce în timp la deshidratare cronica afectând pH-ul corpului si cauzând grave probleme de sanatate, ca si acidoza, care este unul din factorii care asigura conditii dezvoltarii multor boli, ca: obezitate, diabet, osteoporoza, cancer, hipertensiune, arsuri la stomac, dureri musculare, gastrita, pietre la rinichi si lista poate continua.

Ph-ul apei de baut produs de aparatul LeveLuk poate fi reglat între 8.0-9.5, astfel fiind capabil sa restaureze balanta acid-baza din corpul nostru, ce a devenit acid. Apa alcalina neutralizeaza efectul daunator al mediului înconjurator poluat al alimentelor acide consumate zi de zi. În esenta, regleaza echilibrul natural si sanatos al corpului dumneavoastra, fiindca ajuta corpul în neutralizarea acizilor, si în acelasi timp datorita proprietatii sale antioxidante, reduce

oxidarea.Schimbăţi-vă apa, schimbăţi-vă viaţa! Alegeţi apa Kangen!

HIDRATATI-VA CORPUL CU APA KANGEN!

Stiaţi că există mai multe tipuri de apă? Apa de la robinet conţine clor, resturi chimice toxice, hormoni. Apa îmbuteliată este deseori acidă şi puternic oxidantă, să nu mai menţionăm faptul, că contribuie la acumularea deşeurilor din plastic. Păstrarea în sticle de plastic nu e ceva propice pentru apă, pe deasupra, consumăm apa împreună cu conservanţii, care se adaugă în mod obligatoriu. O soluţie ar fi apa de la fântână, dar şi acesta poate conţine poluanţi de la pesticide, insecticide şi de la ape menajere. Pe piaţă există multe aparate de tratare a apelor, dar acestea nu schimbă efectul oxidant al apei, ci înlătură numai impurităţile. Fireşte, şi acesta este un pas, un rezultat important, dar noi vă oferim mult mai mult de atât.

Technologia ionizatorului Kangen face apa “microgrupată” - aceasta înseamnă că moleculele de apă sunt grupate câte 5 – 6 în loc de 11 – 13 aşa cum se găsesc în apa îmbuteliată, în apa de izvor. Aceasta face ca apa să fie mai uşor absorbită şi va hidrata celulele şi ţesuturile mult mai eficient. Literalmente puteţi gusta diferenţa! Niciun alt tip de apă nu e capabil de o astfel de hidratare, ceea ce rezultă că numai apa Kangen sprijină corpul în absoarbţia eficientă a vitaminelor şi mineralelor.

Persoanele care consumă apa Kangen se simt mai sănătoase, ceea ce le determină să consume şi mai multă apă, astfel rezultând un organism hidratat, lipsit de radicali liberi, sănătos, alcalin. Datorită consumului unei apei potrivite, adică apei Kangen veţi experienta o îmbunătăţire majoră a sănătăţii într-un timp foarte scurt.

APA KANGEN DETOXIFICĂ INTESTINUL GROS!

Este important ca intestinul gros să fie curat. Proteinele animale, produsele lactate, alcoolul, alimentele rafinate şi prelucrate, grăsimile saturate produc o substanţă vâscoasă, ce se lipeşte de peretele intestinului gros. Acesta formează o barieră, care împiedică absorbţia potrivită şi eficientă a nutritivelor.

Este bine cunoscut în cercurile medicale, că un intestin gros infectat, contaminat contribuie la apariţia mai multor boli sau deficienţe. Dar numai prin consumarea apaei Kangen, ne putem hidrata organismul şi curăţa intestinul gros doar în câteva luni. Bolile datorate intestinului gros infectat pot fi vindecate. Lipsa de energie, obezitatea, greaţa, diferitele boli de piele pot fi îmbunătăţite în mare măsură prin curăţarea intestinului gros, ceea ce se poate realiza cel mai bine consumând apa Kangen.

Pe piaţă sunt disponibile multe produse de curăţare a intestinului gros. Multe dintre acestea sunt costisitoare, solicită un program precis şi căteodată pot fi şi dureroase.

Din fericire, există o soluţie mai bună-Apa Kangen! Eficientă, sigură şi blândă. Folosind aparatului LeveLuk de producere a apei Kangen în căminul dumneavoastră puteţi să vă curăţaţi intestinul gros într-un mod blând, eficient şi simplu, pur şi simplu numai prin consumarea apei.Nu există o soluţie mai eficientă şi mai blândă!

REDUCEREA ACIDITĂŢII DUCE LA SLĂBIRE!

În mod normal o dietă este plină de alimente acide. Se ţine cont, evident în mod greşit, numai de calorii, glucide şi alte caracteristici nesemnificative. Organismul se protejează de distrugerile produse de acizi, de aceea le elimină într-un fel sau altul. Când acidul este prezent în exces, nefiind în întregime absorbit de sistemul digestiv, acesta se stochează în grăsimi. Acesta este obezitatea. Aşa încearcă organismul să ţină departe acizii de organele vitale, rezultând o creştere în greutate.

Consumul apei Kangen măreşte alcalinitatea corpului, ajută la eliminarea acizilor, reducând astfel cantitatea acizilor stocaţi în grăsimi. Ca urmare acest proces natural, cauzează la numerose persoane pierderea de greutate, deoarece corpul revine în starea sa de echilibru acid alcalin, ne mai având nevoie de grăsimi pentru stocarea acizilor.

pH-ul este un parametru foarte important în organism, dar în acelaşi timp nu i se acordă destulă atenţie. Foarte mulţi au pH-ul scăzut, acid, ceea ce înseamnă că suferă deja de acidoză, care asigură condiţiile dezvoltării multor boli, ca şi cancerul, diabetul, hipertensiunea, obezitatea.

Apa Kangen este baza dietei, curei dumneavoastră de slăbit. Nu aveţi nevoie de o dietă specială, deoarece pe lângă alimentele acide pe care probabil le veţi consuma, veţi bea apa alcalină cu efect antioxidant, ceea ce ajută organismul să elimine acizii, astfel nu va fi nevoit să le stocheze în grăsimi. Pe parcurs, vă va scădea apetitul pentru alimentele acide, astfel veţi consuma mai puţine şi veţi fi mult mai plin de energie.E simplu, nu-i aşa?

  • Certificate si premii

Contacteaza-ne !