Apa pentru toate stadiile vietii

 
There are no translations available.

img-2

Apa este esentiala pentru viata, dar este adesea trecuta cu vederea. Este critic nu numai sa beti apă,
ci să beti apa potrivita; afla cum alegerea apei Kangen poate schimba cu adevarat viata ta.

Kangen™ este marca înregistrată a firmei Enagic Inc. din Japonia. La Compania Enagic s-au facut în ultimi 35 de ani cele mai multe cercetări cu privire la apa potabilă din întreaga lume. În întreaga Japonie „Kangen”a devenit un cuvânt foarte des intrebuinţat, care înseamnă „întoarcerea la origini”, dar pe lângă aceasta, cuvântul în sine mai este folosit şi pentru a exprima ceva ce este pur şi sănătos.

Începând cu 1960, în cele mai mari spitale din Japonia s-a făcut deja cunoscută terapia cu apa alcalină şi cea acidă astfel: intern cu apă alcalină şi extern cu ceea acidă, fiind folosită până în zilele noastre. Pacienţii din spitale au cerut să poată să-şi continue terapia şi acasă, deoarece au dorit să poată beneficia pe mai departe de efectul curativ al acesteia. Astfel Enagic a răspuns la enorma cerinţă a unei noi pieţe şi a creat aparate pentru uz caznic, dar care au păstrat pe mai departe calitatea corespunzătoare aparatelor medicale, oferind posibilitatea obţinerii apei Kangen,care este apa terapeutica.

Cerinţele au fost satisfăcute cu brio, astfel acest aparat a putut să fie pus pe piaţă la un preţ asemănător cu al altor aparate complexe de purificare a apei. Enagic este singura firmă producătoare a aparaturii Kangen pentru purificarea şi ionizarea apei care a obţinut aprobarea „Asociaţiei de Medicină Preventivă a Bolilor la Adulţii din Japonia”, una din cele mai cunoscute organizaţii alcătuită din doctorii din Japonia.  Echipamentul produs de firma Enagic se gaseste in marea majoritate a spitalelor din Japonia si este recunoscut ca si echipament medical. Vezi aici certificatul eliberat de Ministerul Sanatatii din Japonia, vorbeste de la sine!

  • Certificate si premii

Contacteaza-ne !