Apa Kangen Superalcalină

Apă Kangen de băut®

Apă pură cu pH neutru

Apă acidă

Apă superacidă

 
There are no translations available.

Apa Kangen | pH 8.5-9.5

Cu un Ph de 8.5-9.5, acest tip de apa este perfecta pentru baut si pentru a gati sanatos. Apa lucreaza pentru a restabili organismul dumneavoastra la o stare mai alcalina,care optimizeaza sanatatea.

Ce poate sa faca apa Kangen pentru tine:

Baut

Bea apa kangen pe tot parcursul zilei. Spre deosebire de apa de la robinet, apa kangen nu are miros neplacut, si are un gust placut si dulce. Apa kangen tine in balanta efectul acid si alcalin al alimentelor

Prepararea alimentelor

Curatati legumele si pestele. Sporeste aroma la brocoli, ceapa etc. prin fierberea lor in apa kangen. Se utilizeaza mai putine condimente si sare.

Cafea si ceaiuri

Vei fi surprins ce culoare minunata, gust, aroma va avea cafeaua si ceaiul preparat cu apa kangen. De asemenea se foloseste mai putina cafea sau ceai, sa obtineti un gust bogat datorita capacitatii de extractie a apei.

Supe

Apa kangen scoate aroma din ingrediente, astfel incat acestea devin mai gustoase. Prin urmare, alimentele nu mai au nevoie de multe ingrediente, iar excesul de sare poate fi evitat.

Plante

Apa kangen poate da prospetime si viata plantelor. Apa kangen poate restaura starea de sanatate a plantelor slabe. Apa kangen stimuleaza germinarea si imbunatateste dezvoltarea semintelor.

  • Certificate si premii

Contacteaza-ne !